La nostra carta

La nostra carta

Peixos

Tonyina vermella confitada amb oli picant i wasabi …………… 12.50

Tronc de lluç al forn amb cremòs de coliflor …………… 12.00

Llom de bacallà gratinat amb all i oli de codony …………… 11.50

Rap i cloïses amb romesco …………… 17.00

Carns cuinades

Cuixa de Xai en dos coccions …………… 15.00

Planxa de garrinet i salseta de Ratafia …………… 13.50

Lingot de magret d’ànec a l’aroma de tòfona …………… 14.50

Confit d’ànec i reducció de Pedro Ximenes …………… 12.00

Costelles de cabrit milanesa …………… 13.00

 

Brasa

Costelles de xai …………… 12.00

Parrillada de verdures …………… 10.50

Entrecot de vedella …………… 13.00

Mitjana de Nebraska (500gr) …………… 32.00

Mitjana de vedella (400gr) …………… 18.00

Llonganissa amb guarnició …………… 9.50